The C-Brats Forum Index
HomeForumsMy TopicsCalendarEvent SignupsMemberlistOur C-DorysThe Brat MapPhotos

2005 CD 25 Bennett Trim Tab lights not working

 
Post new topic   Reply to topic    The C-Brats Forum Index -> Electrical and Wiring
View previous topic :: View next topic  
Author Message
joconnor@whidbey.net



Joined: 26 Aug 2018
Posts: 22
City/Region: OAK HARBOR
State or Province: WA
C-Dory Year: 2005
C-Dory Model: 25 Cruiser
Vessel Name: Last Time ll
PostPosted: Fri Sep 14, 2018 9:12 pm    Post subject: 2005 CD 25 Bennett Trim Tab lights not working Reply with quote

The position indicator lights on the Bennett Trim tabs are not working...(not lighting up)

Does anyone have any ideas where to start looking to fix this. I'm very new to the C Dory and can use all the advise I can get.

Thanks in advance...

_________________
Be safe wear a PFD have fun
25 ' CDMA Cruiser 200 Yamaha 15 Honda
All New Garmin Electronics package
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address
BrentB



Joined: 15 Jul 2006
Posts: 4317
City/Region: Greenwood
State or Province: IN
Photos: BrentB
PostPosted: Fri Sep 14, 2018 9:24 pm    Post subject: Reply with quote

I would ask TabMan at
http://www.thehulltruth.com/tabmans-trim-tab-discussion-15/
_________________

_________________
Brent Barrett
Back to top
View user's profile Send private message
ssobol



Joined: 27 Oct 2012
Posts: 1804
City/Region: Leesburg
State or Province: VA
C-Dory Year: 2008
C-Dory Model: 22 Cruiser
Vessel Name: SoBELLE
Photos: SoBelle
PostPosted: Sat Sep 15, 2018 12:52 am    Post subject: Reply with quote

Sure the brightness is turned up? My tab indicator lights default to very dim when first powered up. I have to increase the brightness quite a lot to see them in daylight. Wish I could set the default to a higher value.
Back to top
View user's profile Send private message
journey on



Joined: 03 Mar 2005
Posts: 3254
City/Region: Valley Centre
State or Province: CA
C-Dory Year: 2005
C-Dory Model: 25 Cruiser
Vessel Name: journey on
Photos: Journey On
PostPosted: Sat Sep 15, 2018 8:37 am    Post subject: Reply with quote

Check to see if the trim tabs go down. The pump may not be working. Also check to see if you're getting power to the lights.

Those are the first places I'd look.

Boris
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    The C-Brats Forum Index -> Electrical and Wiring All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
     Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum



Page generation time: 0.034s (PHP: 71% - SQL: 29%) - SQL queries: 21 - GZIP disabled - Debug on